Bolaget skall bedriva konsultverksmahet inom grafisk design, grafisk produktion, art direction och formgivning men även konsultverksamhet inom gastronomi och matlagning, bedriva matlagningsutbildningar och matevent, samt idka därmed förenlig verksamhet.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 425 | 1 438 | 1 195 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 361 | 514 | 441 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 381 | 519 | 440 |
Årets resultat (tkr) | 302 | 468 | 349 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 459 | 1 446 | 1 371 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 425 | 1 438 | 1 195 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 361 | 514 | 441 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 381 | 519 | 440 |
Årets resultat (tkr) | 302 | 468 | 349 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 185 | 32 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 274 | 1 414 | 1 371 |
Tillgångar (tkr) | 1 459 | 1 446 | 1 371 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 080 | 1 028 | 809 |
Obeskattade reserver (tkr) | 74 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 380 | 418 | 487 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 459 | 1 446 | 1 371 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 250 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 425 | 1 438 | 1 195 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 25.3% | 35.7% | 36.9% |
Soliditet | 74.0% | 71.1% | 62.9% |
Kassalikviditet | 335.3% | 338.3% | 281.5% |
Bolaget skall bedriva konsultverksmahet inom grafisk design, grafisk produktion, art direction och formgivning men även konsultverksamhet inom gastronomi och matlagning, bedriva matlagningsutbildningar och matevent, samt idka därmed förenlig verksamhet.